Boka tjänster i Sverige AB

Boka tjänster i Sverige ett tjänsteföretag (Bokatjanster.se) med över 25 års kompetens och erfarenhet! Vår styrka och krav på oss ligger i att vi ska ge dig som kund separat eller ett samlad prisförslag av nedan tjänster till er inom 24 timmar. Och om så praktiskt möjligt inom dessa 24 timmar starta upp de jobb som ni fått prisförslag på. Helt enkelt så vill vi ge er en bekymmerslös tillvaro med de tjänster ni inte orkar med att utföra själva. Så ge oss nu utmaningen att göra vårt yttersta att leverera inom 24 timmar.

Vi är en helhetsleverantör inom 6 huvudområden  Städtjänster-Hemstädning-Hantverkstjänster-Fastighetstjänster-Fönsterputsning-Flytt-tjänster. De områden som vi fokuserar på är  Privata kunder-Företag-Kommun-Landsting-Föreningar och ROT och RUT tjänster. Vårat geografiska arbetsområde är med fokus på Stockholm, Göteborg, Malmö men givetvis uppdrag i hela Sverige.

Vi har i dag ett 10 tal arbetsledare med bred kompetens inom sina respektive yrkesinriktningar. Vårt affärskoncept bygger uteslutande  på att vi jobbar med underleverantörer och egenanställda som är kontrakterade med oss.

Varmt välkomna
Stefan Spångberg, VD/Ägare

Jobba med ossPolicys