Hantverkare

Snickare
Skall köket monteras eller en vägg sätta upp eller en dörr sättas igen, lägga ett trägolv, sätta lister, utbyggnad eller nybyggnation? Vi kan då erbjuda: Finsnickare - maskinsnickare - byggnadssnickare - timmermän.

Elektriker
Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, men en del enklare arbeten får du utföra själv, om du har kunskap om hur du ska göra. Som ägare eller nyttjare av en fastighet är du ansvarig för att elen är korrekt installerad och att de elektriska apparater som du använder är hela och används på rätt sätt. Ta inga risker när du gör elarbeten själv.

Är du det minsta osäker ska du lämna över jobbet till en elinstallatör. En felaktig hantering av el kan leda till brand och skador. Chansa aldrig, ett enda misstag kan få öde. Vi kan utföra dessa installationer åt er både privat och kommersiellt.

Målning
Visst är det vackert med lite färg i tillvaron, vi brinner för att tillgodose dina önskemål då det gäller detta, med skickliga och yrkesstolta penseldrag skapar vi vackra och funktionella ytor som människor mår bra av.

Vi utför: Målning inomhus - Målning utomhus - Trapphusmålning - Tapetsering -Dekorationsmålning - Fönsterrenovering - Industrimålning - Rostskyddsmålning - Målning av tak.

VVS
Det krävs kompetens inom VVS och rörmokeri i form av utbildningar och erfarenhet och det viktigaste att få snabb service. Så tänk er för innan ni börjar installera själv vad som gäller om det blir fel. Är du det minsta osäker ska du lämna över jobbet till en VVS installatör. En felaktig hantering av VVS kan leda stora vattenskador. Chansa aldrig, ett enda misstag kan få ödesdigra konsekvenser.

Vi kan utföra dessa installationer åt er både privat och kommersiellt:
- Badrumsinredningar
- Radiatorer
- Avloppsrensning
- Montage av vitvaror
- Montage av kranar
- Golvarbeten

Begär offert